Na 2 burn-outs binnen 4 jaar, waarbij de laatste gepaard ging met een ernstige depressie, was er voor mij geen normaal leven meer mogelijk. Bij het minste geringste, bijvoorbeeld vragen als: wat vind jij ervan of wil je hier eens over nadenken, weigerden mijn hersenen dienst, ik ademde en bewoog maar tot meer was ik niet in staat. Rust, stilte en een prikkelvrije omgeving werden mijn beste vrienden. Mijn gezin en vrienden moesten leren mij los te laten zonder mij op te geven. Ik heb verschillende antidepressiva uitgeprobeerd maar ben hiermee gestopt vanwege de vele bijwerkingen.

Er leek geen oplossing totdat iemand mij wees op rTMS behandeling. Na informatie opgevraagd te hebben bij Bram heb ik de stap gezet en ben in therapie gegaan bij rTMS-International in De Bilt.
Na een intake bij Marjolein hebben wij samen besloten om te beginnen met drie sessies per week.

De allereerste rTMS-sessie voelde zo goed dat ik er blij van werd. Na 40 sessies, inclusief de afbouwfase en de fijne begeleiding van Marjolein kon ik weer deel gaan nemen aan het leven!

Nu, ruim 1 jaar later, kan ik met 1 sessie in de 6 weken en met de handvatten die Marjolein mij heeft aangereikt een stabiel leven leiden.

Dit is wat ik ook jou van harte gun!

5/5

Man 67 jaar met depressieklachten (05-04-2023 de Bilt)